ENG/FIN

menu Bevista Juomat Vähittäiskauppa Kameleondeli Suurkeittiö Yritys Yhteystiedot

Tuoteportfoliomme juomissa

 

 

barrs_logo IRN-BRU-Logo-small harboe_logo

Arizona Ice Tea

Barr’s Originals

Irn Bru

Harboe

ka_logo

Hite

KA

Rubicon

 

 

 

viiva961x100

 

 

arizona_logo

AriZonan juuret ulottuvat vuoteen 1971, kun John Ferolito ja Don Vultaggio perustivat virvoitusjuomayrityksen Brooklynissa, New Yorkissa. Erottuvilla pakkauksilla ja korkealaatuisilla tuotteilla AriZona on onnistunut nousemaan isoimpien virvoitusjuomayritysten joukkoon ja tänä päivänä AriZonan jääteet ovat USA:n suosituimpia jääteitä. Kaukoidässä vihreän teen terveydelliset vaikutukset on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Vihreä tee tekee hyvää sinulle; AriZona onkin valjastanut vihreän teen terveydelliset ominaisuudet herkullisen makuisiksi jääteiksi.

 

www.drinkarizona.com

 

lemon_thumb greentea_thumb pome_thumb blueb_thumb

Jäätee Sitruuna

Vihreä Tee hunajalla

Granaattiomenan-
makuinen Vihreä Tee

Mustikanmakuinen
Valkoinen Tee

Takaisin ylös

barrs_logo

Jo vuodesta 1875 lähtien on Barr tunteella valmistanut virkistäviä ja raikkaita virvoitusjuomia Skotlannissa. Barr’s Originals virvoitusjuomat muistuttavat sinua siitä, miltä virvoitusjuomat aikoinaan maistuivat – ne sisältävätkin ainoastaan luonnollisia ainesosia. Neljä klassista makua, jotka soveltuvat myös aikuisempaan makuun – pakattuna modernilla, hauskalla ja massasta erottuvalla tavalla.

 

www.agbarr.co.uk

lemonade_thumb creamsoda_thumb orange_thumb gingerbeer_thumb

Cloudy Lemonade

Cream Soda

Orange

Ginger Beer

Takaisin ylös

Irn-Bru on vuodesta 1901 Falkirkin kaupungista ponnistanut virvoitusjuomamerkki. Skotlannin toisena kansallisjuomana tunnettu virvoitusjuoma (tunnetuin tietysti whisky) sisältää 32 erityistä makuosaa, mikä takaa juomalle ominaisen raikkaan piristävän maun. Skotlanlannissa (maan suosituin virvoitusjuoma) ja Isossa-Britanniassa (kolmanneksi suosituin virvoitusjuoma) hurmannut juoma on nyt saatavilla myös Suomesta.

 

www.irn-bru.co.uk

IRN_BRU_sugarfree_thumb
IRN_BRU_normaali_thumb

Irn-Bru Sugar Free

Irn-Bru

Takaisin ylös

harboe_logo

Pure-mehut ovat sataprosenttisesti tuorepuristettuja mehuja. Niissä ei ole säilöntäaineita, lisäaineita eikä lisättyä sokeria. Toisin sanoen Pure-mehuihin ei ole lisätty mitään ylimääräistä eikä niistä ole poistettu yhtään mitään. Makuina appelsiini ja omena. Mehut sisältävät runsaasti hedelmälihaa. Pastöroinnin ansiosta tuotteet säilyvät avaamattoma huoneenlämmössä.

 

.

 

www.harboe-international.com

appels_lrg_thumb2  omena_lrg_thumb2

Harboe Pure Tuorepuristettu Appelsiinimehu

Harboe Pure Tuorepuristettu Omenamehu

Takaisin ylös

hite_logo

Hite on pitkäkaulaiseen pulloon pakattu lager-olut Etelä-Koreasta. Hiten panimo on perustettu vuonna 1933 nimellä Chosun Breweries. Tänä päivänä sillä on yli 60% markkinaosuus sekä myydyimmän oluen titteli Etelä-Koreassa.

 

www.english.hitejinro.com


hite_thumb

Hite Beer 4,5%

Takaisin ylös

 

ka_logo

Kenneth Abbottin luoma KA Drinks on 1960-luvulta lähtien tarjonnut perinteisten karibialaisten reseptien mukaan valmistettuja virvoitusjuomia. Kärkituotteena on inkivääriolut, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Tuhdit maut ovatkin KA:n menestyksen salaisuus.

 

www.kadrinks.com


ka_gingerbeer_thumb

KA Ginger Beer

Takaisin ylös

rubicon_logo

Rubicon on isobritannialainen vuodesta 1982 toiminut, eksoottisten mehujen ja virvoitusjuomien valmistaja. Rubiconin juomat sisältävät aitoja hedelmämehuja eikä niissä käytetä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita. Yritys on tänä päivänä yksi Ison-Britannian suosituin eksoottisten mehujen ja virvoitusjuomien valmistaja.

 

www.rubiconexotic.com

passion_thumb mango_thumb guava_thumb pome_thumb

Passion-virvoitusjuoma

Mango-virvoitusjuoma

Guava-virvoitusjuoma

Granaattiomena-virvoitusjuoma

Rubicon_Mango288ml

Rubicon_Passion288ml

Mango-mehu

Passion-mehu

Takaisin ylös

viiva_744px