ENG/FIN

menu Bevista Juomat Vähittäiskauppa Kameleondeli Suurkeittiö Yritys Yhteystiedot

Yritys

 

Maistuvaa juoma- ja elintarvikeliiketoimintaa vuodesta 1984. Pirjo ja Juhana Rytioja perustivat Burritos Oy:n (nyk. Bevista Oy) 80-luvun puolivälissä kierreltyään maailmaa ja huomattuaan Suomesta puuttuvan monia matkoilta löytyneitä suosittuja makuja ja tuotemerkkejä. Maahantuonti aloitettiin Yhdysvalloista, ja Burritos toimikin pitkälti amerikkalaisen ja meksikolaisen keittiön esilletuojana Suomessa. Toiminta kasvoi ja sitä mukaa myös tuotepaletti; vuonna 2009 Burritos Oy vaihtoi viralliseksi nimekseen Bevista Oy viestiäkseen yrityksen tuotesortimentin olevan muutakin kuin vain meksikolaista keittiötä ja vetovastuuseen siirtyi Juhanan ja Pirjon poika Peter Rytioja.

 

Kameleon Deli (virallinen nimi Kameleon Group Oy) on vuodesta 2007 toiminut elintarvikkeiden maahantuonnissa, valmistuksessa ja myynnissä vetäjänsä Valtteri Sarkkisen johdolla. Yrityksen kulmakivenä on alusta alkaen ollut halu tarjota erityisen maistuvia tuotteita valikoimissaan, ja tuotekirjo onkin aina koottu vastaamaan ammattikeittiöiden korkeaa laatutasoa kotikeittiöissä ja ravintoloissa. Vuonna 2014 Bevista Oy ja Kameleon Deli päättivät aloittaa laajan yhteistyön, jolla hyödynnetään molempien yritysten vahvuuksia vähittäiskaupassa sekä horeca-sektorilla nyt ja tulevaisuudessa.

 

Liiketoiminnan osa-alueet jaettu kahden yrityksen alle:

 

Bevista Oy:n toimiii markkinointi- ja maahantuontiyrityksenä, ruoka- ja juomabrandien rakentamisen osaajana, kaikkien edustustensa ainoana maahantuojana Suomessa. Kameleon Deli toimii ravintola- ja suurkeittiömyynnin ammattilaisorganisaationa, tuoden parhaat ratkaisut ammattikeittiöihin.